♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 15 december 2013

Julmarknad & Julgran

Av Debora Persson - 15 december 2013 17:27

Idag var det dags för sista handbollsKul-passet för i år.

Maximilian brukar bara ha sin pappa med sig på handbollen så jag och Vilmer brukar stanna hemma men idag var det ju sista gångn så vi följde med. Vilmer tyckte inte det var jätteroligt att sitta stilla så han var iväg på ett par promenader under timmen som gick.

Härigt att se Maximilian springa runt och ha roligt! Idag var han bland annat målvakt. Duktig är han och han tycker det är roligt så efter jul åker han säkerligen med glädje tillbaka till handbollen!

Efteråt fick alla barnen och syskon korv och dricka samt att de fick en godispåse innan de gick hem. Snacka om nöjda och glada barn!


Hem och vila på soffan ett par minuter och invänta samtal från mamma.

Vi skulle på julmarknad idag.

Vädret är inte det roligaste när det är julmarknad. Duggregn och gråmulet blask. Inte vad man vill ha i mitten av december. Vi köpte inget på marknaden men mamma och de andra köpte julgran och lite annat. Vi köpte istället julgran här hemma när vi kom hem.

Mamma och de andra kom hem till oss efter marknaden och vi åt lite korv eftersom vi inte ville stå i regnblask och äta korv på marknaden. Så det blev korv hemma. Mannen var nöjd för då missade inte han fotbollen iallafall.

Julgran fick vi köpt iallafall och måtte den jävel som kom på att man ska knyta sina egna jävla öglor på julgranskulorna brinna i helvetet!

Jäkla mög att sitta och knyta öglor på små trådar till kulorna utan att tappa tålamodet. Jag tappade tålamodet flera gånger och jag svor mer än tillåtet. Hur i hellskotta ska man tya sitta ner och knyta dessa små trådar när man dessutom har otåliga barn som inte vill annat än att klä granen?!

Gudars skymning vilken pina. Nästa gång jag ska köpa julgranskulor så lägger jag hellre mycket mer pengar på det om man får färdigknutna julgranskulor!


Maximilian tyckte det var roligt att klä granen i allafall så det får väl vara värt det :)


Vi behöver både stjärna och julgansljus till granen för de vi haft har försvunnit spårlöst men känner knappt man har lust med att inhandla det.

Man kanske måste sitta och binda stjärnan själv eller montera alla glödlampor på ljusen....

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Iréne

15 december 2013 20:04

Lite rolig är du Debbie :-) Tror faktiskt att du skulle kunna få i hop en fin julstjärna men det var dumt av dig att tipsa tillverkarna av julgransljus om rationaliseringar. Lustigt att Maximilian är så ordentlig och har ett vårdat språk med tanke på ditt och mitt...

Debora Persson

15 december 2013 20:08

Hahahahahaha! Jag dör! Det är tur att någon är ordentlig iallafall! :)

 
Ingen bild

Fia

15 december 2013 22:13

Haha ;-) Jag köpte faktiskt nya julgranskulor på eko igår och där var snörena redan fastknutna :-) Lycklig blev jag när jag upptäckte det :-)

Debora Persson

15 december 2013 23:03

Vilken tur du hade då :) Nu får jag med åka till eko för jag ska banne mig inte köpa kulor utan snöre mer!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se