♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under oktober 2009

Av Debora Persson - 27 oktober 2009 09:48

Det ser ut som jerusalems förstörelse här hemma med all packning, sånt som ska slängas, sånt som ska packas ner och sånt som måste vara kvar in i sista minuten som vi inte klarar oss utan.

Även om jag mår som skit så måste vi få ordning här hemma nu.

Är inte många dagar kvar tills vi flyttar nu!

Av Debora Persson - 26 oktober 2009 20:32

Idag så var det häng på Mobilia som gällde. Jag och Maximilian mötte upp Pernilla och vi satte oss och fikade på jobbet.

Maximilian sov dock under alla tre och en halv timmarna vi satt där och snackade en massa skit.

Han ville inte vakna en enda gång. Pernilla ville nog dock han skulle vakna men hon får helt enkelt träffa honom i vaket tillstånd när hon kommer och hälsar på oss i Kristianstad!:)

Ja, det var besöket på där ja, inte varit på jobbet på över tre månader.


Sen kom mannen och hämtade mig. Ikea blev det sen för sist vi var där så var det lite vi glömde.

Slog till med soffbordet jag velat ha länge. Ett sånt som lillasyster ha, men hon har inte haft en tanke på att sälja sitt när jag frågade henne tidigare.

Ikväll när vi kom hem och jag skrev till henne att jag köpt ett likadant som hon har så hade hon just kommit på att hon skulle sälja sitt för det skulle hon inte ha till nästa lägenhet.

SÅ JÄVLA TYPISKT.


Sen tror jag att jag blivit dödssjuk. Ont i hela kroppen och ja, det känns som om jag ska dö. antingen har mannen smittat mig eller så tåler jag bara inte att vara ute bland folk nu för tiden.

Hade det gått så hade jag legat under mitt duntäcke resten av veckan. Bud på att ringa hit lillasyster så man kan bli lite uppassad när mannen jobbar men hon har väl skolan antar jag.

Av Debora Persson - 25 oktober 2009 19:55

Idag har vi fått lite nerpackat faktiskt. Även om det inte blev så mycket som jag tänkte från början.

Allt tar mycket längre tid när man har en liten bebis som kräver all uppmärksamhet. Men men.

Fick som sagt lite nerpackat, lamporna på väggarna har åkt ner och så har vi spacklat igen de hålet.

Mina speglar har med rykt från väggarna så resten av veckan kommer jag få nöja mig med spegeln i badrummet.

Det får jag helt enkelt leva med.


Nu är vi precis hemkomna från en liten runda med bilen, i hopp om att vi kunde få Maximilian att somna. Det gjorde han visserligen men han vaknade ju nu när vi kom hem igen. Inte direkt det vi tänkte oss.

Men han är lugn nu iallafall:)

Snart är det middag och så blir det Ensam mamma söker och sedan blir det film.

Sen får det väl bli läggdags, i morgon var det meningen att jag och Maximilian skulle åka buss för första gången, vilket jag fasat över.

Men vi slipper bussen eftersom mannen fortfarande är sjuk så han kommer köra in oss. Vi ska träffa Pernilla :)


För övrigt får man väl säga R.I.P till Conny.

Väldigt tråkigt det som hänt, och hemskt givetvis.

Även om vi inte pratat med varandra på flera år så har vi ändå varit kompisar.





Av Debora Persson - 25 oktober 2009 17:44



  Han är det finaste som finns.

Av Debora Persson - 25 oktober 2009 11:44

I natt ställde vi tillbaka klockan en timme. Inte fan fick man sova längre för det. Eller jo, det fick man väl men känns inte som det.

Pissväder ute idag, ingen höjdare alls. Men å andra sidan så ska vi vara innomhus i vilket fall för idag ska vi banne mig packa! Fick ju INGET gjort igår alls över huvud taget.

Vi får nog snart börja med det med eftersom min man är tillräcklligt frisk för att se på fotboll idag så måste få det mesta gjort innan den börjar annars får jag göra allt själv.

Fatta att om en vecka så bor vi inte längre i Malmö.

Då är det Kristianstad som gäller!!




Av Debora Persson - 24 oktober 2009 18:05

Idag är en tråkig dag. Så himla trött är jag.

Åkte innan för att kolla efter färgen vi skulle ha till lägenheten. Kom dit precis när dom hade stängt så får åka dit en annan dag helt enkelt.

Mannen har blivit sjuk så han bara sover. Han ska visserligen få ta tvätten istället för kommer väl sluta med att jag får packa själv. Hur jag nu ska kunna gära det för någon måste samtidigt ha hand om Maximilian och är väl ganska smart att inte mannen har det så han smittar honom.

Känns som om det där med packningen får vänta men helst vill jag få det gjort.

Fast just nu känner jag för att gå och lägga mig och sova två timmar.

Av Debora Persson - 24 oktober 2009 10:15

Denna morgonen har  inte varit nådig. Med en bebis som inte velat sova alls. Mannen gav upp först för jag lyckades tydligen somna om. Men nu är vi uppe allihopa och ska käka frukost.

Det är exakt en vecka kvar tills vi ska flytta nu. Ska bli skönt. Slippa grannkärringen och hennes sura gubbe, iskall lägenhet på vintern och en pissdyr hyra.

Idag ska vi spackla igen alla hål i väggarna och sen blir det att åka iväg och köpa färg så vi kan måla väggarna nästa vecka. Var man nu kan hitta den färgen..?

Men vi måste få det gjort.


Av Debora Persson - 23 oktober 2009 21:48

Dagen har varit lugn. Vi åkte och handlade lite mat innan och sedan har vi packat ner ännu mer. Fattar inte att vi kan ha så hemskt mycket prylar! Det tar ju aldrig slut! Och förutom det vi har här hemma så har vi lite lådor hemma hos Fia och så har vi köksbord med stolar och skrivbord hemma hos pappa.

Tur vi ska flytta till en trea för annars hade vi aldrig fått plats med allt. Skulle kunna tro vi ska flytta till hus.

Dock har vi fått lite småproblem eftersom vi behöver en chaffis till nu som kan köra släp eftersom vi hade mer prylar än vi någonsin trodde.

Så någon som kan köra ett hästsläp kan ju höra av sig. Annars får vi hyra ett släp, vilket kommer kosta tusen spänn, dubbelt så mkt som om något kört släp hemifrån.


Vid 18tiden fick vi väcka Lilleman som då sovit i över två timmar för vi skulle ut och gå så han skulle få mat innan dess. Han är riktigt svårväckt när han väl sover. Kom inte hemifrån förrän efter 19.00 och då hade han knappt ätit för han somnade hela tiden.

Men kom iväg på vår vanliga runda, gick förbi busshållsplatsen och snodde en hög med Metrotidningar så vi kan slå in glas och annat ömtåligt till flytten. Bra med gratistidningar!

Lilleman somnade under promenaden och sov fram till 21.30

Vi fick tillochmed äta i lugn och ro idag! Inte ofta man får det för annars brukar han vakna lagom till maten serveras!

Nu har han ätit lite och har somnat om igen. Härligt men det är så man saknar honom. Men kan ju inte pussa och kela med honom när han sover!



Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards