♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under augusti 2010

Av Debora Persson - 16 augusti 2010 08:15

Först uppe idag med. Vid strax innan 08.00 vaknade jag. Pojkarna ligger fortfarande och snarkar inne i sovrummet. Men de kommer väl snart upp antar jag. Lägga mig på soffan nu och titta lite på tv och mest bara vara själv en liten stund till.

Av Debora Persson - 15 augusti 2010 19:59

Kom hem från Sölvesborg för en liten stund sedan.

Dagen har varit hur bra som helst.

Vi tog ju tåget till Sölvesborg vid kvart i ett. Kalleponken hoppade på tåget i Bromölla och mamma hämtade oss sen i Sölvesborg.

Min ena morbror, mormor och morfar var redan på plats när vi kom och lite senare kom min andra morbror med familj och även Jennie  med familj.

Trots att vi inte var så mycket folk( jämfört med annars.. :) ) så var det rena rama cirkusen emellanåt.

Men det var trevligt som vanligt.

Det bjöds på mat och äppelkaka.

Efter kalaset så skulle mamma köra hem oss. Karin beslutade sig för att övningsköra så hon körde hem istället.

Jösses, men hon körde mycket bättre än vad jag trodde. Med tanke på vilka som satt med i bilen med..

Nu blir det iallafall vitlöksbaguette och film!

Maximilian och min morbror Bengt

 

Maximilian går en sväng med sin gammelmormor

     

Kattungarna. Så små och söta!

De föddes i tisdags så var inte många dagar gammla. Någon som är intresserad så säg till ;)

   

Av Debora Persson - 15 augusti 2010 10:12

God Morgon!
Idag sov vi väldigt ovanligt länge. Vi sov till 09.00 Typiskt eftersom vi verkligen hade behövt gå upp tidigare eftersom det blir kalas i vilket fall idag. Skulle nämligen tagit tåget om en halvtimme. Men det hade vi aldrig hunnit med. Så får ta tåget kvart i ett istället.

Så nu har vi slängt i oss frukost och jag har lite färg i skallen så vi får väck den värsta utväxten. Lillasyster får hjälpa till med resten sen. Måste ävenklippa till mig med när vi har ork och lust.


Idag blir det som sagt kalas då. Eftersom bilen är sönder så får vi åka dit utan present för den skulle vi annars köpt i fredags eller igår men nu gick inte det.. Kalleponken får sin present nästa gång istället.

Nu får vi ta och göra oss klara, för vi ska ju ta bussen in till stan och fylla på bussklort mm innan vi ska ta tåget så har inte all tid i världen på oss.

Av Debora Persson - 14 augusti 2010 21:20

Min stora Kärlek.


 

Av Debora Persson - 14 augusti 2010 19:15

Dagens bästa var när mannen glodde(försökte iallafall) på fotboll. Maximilian satt hos honom och jag brevid. Jag och Maximilian busade och han skrattade så pass mycket så tårarna sprutade på honom. Han skrattade för minsta lilla och det var verkligen jätteroligt! Gullunge!


Sen kom Oskar. De gick ner och försökte fixa bilen. Efter en evighet fick jag och Maximilian gå ner och se så de fortfarande levde. Det gjorde de men de fick inte ihop det med bilen. Fick ringa min käre far som försökte hjälpa dom hur de skulle göra. Men det var inte lätt för dom att förstå hur de skulle göra ändå så efter x antal samtal till pappa samt 2 skickade mms bilder så gav de upp. Hur det blir med bilen nu vet jag inte. Och något lillebrorkalas lär det ju knappast bli i morgon heller :(


Efter bilfix la jag och Maximilian oss på soffan och gubbarna åkte till affären för att handla kvällens mat och gottis. Vi här hemma somnade och vi sov så gott. Jag hade Maximilian på armen och när vi sov som mest gott så ringde det på dörren. Och inte bara en gång utan 437 gånger. Gubbarna kunde tagit med sig nycklar istället så hade vi sluppit vakna på rätt så fel sida :)


Nu ska vi alldeles strax äta tacos! Tjao.

Av Debora Persson - 14 augusti 2010 14:35

Halloj!

Maximilians farmor & farfar åkte för en liten stund sedan.

Vi hann med att fika och de hann pussas med Maximilian innan vi begav oss ut. Dennis och Tommy skulle fixa med bilen och det var såklart värre än vi trodde först att det var. De fick åka bort till Biltema och handla. Jag, Tina och Maximilian gick en runda medans de var iväg och handlade.

När Oskar kommer sen får han hjälpa att fixa med bilen så vi åtminstonde kan köra den för isf så får vi åka och möta upp min pappa i morgon eller på måndag så vi kan få låna en annan bil medans de lagar våran. Går bilen inte starta idag vetefan hur vi ska göra... :S

Men förhoppningsvis går det. 

Trevligt har vi iallafall haft idag! :)


Om någon timme kommer Oskar hit, han skulle bara glo klart på fotbollen. Mina pojkar sitter här i soffan med och glor på fotbollen. Såklart.

Så vad ska jag göra egentligen? Jag behöver inte ens städa för det har jag redan gjort :)

Kanske är det så att man får lite egentid nu?? :) Underbart.

Av Debora Persson - 14 augusti 2010 10:43

Slut på otur igårkväll trodde vi tills mannen fick mail om att han blivit nekad FP sista veckan som Maximilian inskolas på dagis. Jaha? Vad gör man då egentligen? Jag lär ju knappast få ta ledigt så tidigt från skolan heller en hel vecka.. Så jäkla typiskt. Giillar inte hans jobb. Hela tiden är det något. Fel lön, pissdåliga arbtider och nu FP.. Vad blir det härnäst??


Idag var vi iallafall uppe innan klockan 07 för Maximilian tyckte inte vi skulle sova bort hela dagen. Blev frukost och sen tog jag och Maximilian oss ett bad och nu har han däckat för han ska vara pigg och glad ( så gott det när man är sjuk) när farmor och farfar kommer och hälsar på oss.

Efter det besöket får vi besök igen av Oskar som ska tillbringa resten av dagen med oss.

Så fullt upp idag ja! I morgon bär det av hem till Blekinge igen för att fira  min lillebror som fyllde år i veckan. Så denna helgen kommer nog rulla på i snabb fart.


Nu får jag ta och göra mig i ordning. Ska baka kaka med innan de kommer! :)

Av Debora Persson - 13 augusti 2010 19:05

Min Älskade Unge.

Min sjuka och förkylda pojk. Han somnade direkt när han kom upp och la sig i pappas famn. Där trivs han som fisken i vattnet.


 

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards