♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under augusti 2010

Av Debora Persson - 4 augusti 2010 22:25

Halloj.

Kvällen har gått jäkligt snabbt faktiskt. Efter middagen somnade mina pojkar i soffan och jag jag pratade i telefon med mamma, mitt i samtalen som var väldigt mycket disskussioner och olika åsikter om saker och ting så såg jag att frysen stog öppen så glor in och ser smällt glass som runnit längs hela frysen, isen är smält och all maten är helt tinad. Slänger igen frysen och fortsätter samtet.

När pojkarna vaknar beger vi oss in till stan för vi skulle pumpa mannens och Karins cykel. Efter vi fixat det så skulle K ha cola som blev Maxi. I affären kommer jag på att frysen var ju öppen så påminde mannen om det.

Började tänka när fasen vi öppnade frysen senast? Inte idag iallafall. Och igår då? Inte vad jag minns? I förrgår? Inte en aning. Men antagligen igår. Frysen var ju visserligen inte helt öppen heller utan det var bara precis.

Men ändå... där försvann min glass.. ;)


Nu är det iallafall snart läggdags för heeela familjen är galet trötta.

Av Debora Persson - 4 augusti 2010 19:24

När jag städade innan så hittade jag cdskivor med  

GAMLA bilder på.

Haha jösses vilka bilder! Många var visserligen i vädigt små format så de kunde jag inte lägga upp, tyvärr ;(


((Dessutom är det inte världens bästa kvalité på de flesta av bilderna. De är tagna av en ickedigitalkamera och vissa är tagna med engångskamera ;) Men de bilderna som är bra är inte tagna av mig isf utan av Karlsson.))


Snacka om att man saknar gamla huset i Kaxholmen!

 

Jag som liten, 1991-07-14, ser det ut att stå. 3½ år gammal..

 

Jag & Jackline, samma dag som jag flyttade ifrån Jänköping.

  ...   SötAlgot   Min kusin Emma när vi var i Kroatien 2005(?)   Kroatien   Sarah & Tim   Haha, idag skulle man inte tro att det är lilla Kalleponken! Sötunge:)   Frankrike för många år sedan.

  Massa år sedan

 

Lilla Rebecca :)

  SötBror   Jackline -05   Algotgubben i Thailand -02   Kroatien   Lillasyster :)   Lilla Algot & Fia. Frågan är om det är sommar eller vinter, Algot med mössa och jacka och Fia i linne ;)  Algot & Biros.   Algot på Lalandia   Kroatien   Kroatien   Jag en massa år sedan   På Lalandia   Sarah & Jackline   Favoritbild. Anneli, Ingmar, farfar & Sonja på en båttur i Kroatien -05   Algot   Gamla klassen, 9D. 2005  Haha, farfar är såå söt. Lila badbrallor och röd solhatt. Kroatien.

 

Alexandra :)

Ida

   

9D

   

Av Debora Persson - 4 augusti 2010 15:08

Vi är hemma från stan nu, trötta och sega.

Blev inte sådär mycket gjort inne i stan heller för den delen. Glömde givetvis köpa det jag skulle..

Men Maximilian köpte sig iallafall en ratt till sin vagn.

Som vi har letat efter en sådan! Gått i alla tänkbara affärer som skulle kunna ha en sådan och den enda vi visste sen var BRleksaker men då har dom givetvis varit slut varje gång vi gått in där för att köpa en sådan. Men idag fanns den där och bara väntade på att få följa med Maximilian hem.

Ratten uppskattas till MAX vill jag lova! Han satt där och snurrade på sin ratt och tryckte på knapparna så de blinkade och spelade melodier till det inte längre var dags att sitta mer i vagnen. Då blev han arg istället. Så får väl bli en runda med vagnen sen igen så han kan få leka med ratten :)


Nu sover Maximilian och det är mest slapp här hemma. Har fått hem en massa foton jag beställt som ska in i album och sen fick vi lite förstoringar med till det. Sen blir det väl till att plocka lite till här hemma som vanligt :)


     


Förresten, det är tur vi har köpt kam och borste till lilleman nu för hans morgonfrilla är inte nådig längre. Vilket kalasruffs han har varje gång han sovit! Fick bild på det idag och det är ändå efter jag försökt fixa till frillan lite grann.. :)


     

Av Debora Persson - 4 augusti 2010 10:30

Ringde min skola innan (telefonstammis snart ;)) och berättade jag faktiskt inte kan hitta böckerna jag ska ha när jag börjar. Siffror på böckerna stämmer inte och allt vad det är det ska vara.

Hon i telefonen fick med sitta och leta en stund och så kom vi fram till att den ena boken iallfall kunde jag fixa för det fanns verkligen ingen annan bok, även om de siffrorna inte heller stämde. Men mina engelskaböcker var ett större problem. Där sa hon tillochmed till mig att vänta med att skaffa. Det hade hon gjort om hon var jag eftersom dessa böckerna är då inte billiga! Och skulle jag då få fel bok hade det inte varit roligt. Så lärarna skulle inte bli sura om man inte kom med böcker första dagen lovade hon.

Den boken jag kunde fixa nu har jag hittat en begagnad för endast 250 kr. Ny bok kostar över 400 kronor så där, om jag har tur skulle jag spara en hel del pengar. Skulle ringa han med boken sen så får se om det blir någon.

Jösses, är så stressad med alla dessa böcker och allt nu till skolan.


Ringde även Maximilians dagis, för man skulle höra av sig till dom om tider mm när han ska börja där. Trots att vi redan fått hem tider? Dessutom tänkte jag att vi skulle gå ner någon dag och titta på dagiset innan han börjar. Jag är inte med på inskolningen nämligen för det får bli Dennis jobb eftersom jag går i skolan då. Så hade varit bra om jag med kunde se dagiset. Vi ringde ju redan i våras och skulle ner där och titta men så blev vi sjuka och glömde bort det helt och hållet. Sen visste vi ju inte om vi skulle få någon dagisplats där heller.

Men nu var rektorn på semester och dagisbarnen hade blivit sammansatta med ett annat dagis så de var inte ens här nere på detta dagiset. Skulle ringa nästa vecka om det.

Men nu har jag fått det gjort. Alla viktiga telefonsamtal. bra bra.


Nu ska vi ta och göra oss i ordning för att dra in till stan en runda :)

Av Debora Persson - 4 augusti 2010 08:47

Från Arga Lappen.


Ingen reklam tack.


             

Av Debora Persson - 4 augusti 2010 08:01

Halloj.

Även idag är vi uppe tidigt. Jag vaknade strax innan 07 som vanligt. Kommer inte behöva någon väckarklocka när jag väl ska upp på morgonen eftersom jag vaknar av mig själv nu för tiden vid 07. Fast det klart, när man väl ska upp så kan man sova flera timmar till. ;)


Idag ser det ut att bli bra väder så får hoppas det håller i sig så vi kan gå ut och leka men först är det frukost :)


 
  


Av Debora Persson - 3 augusti 2010 22:07

God Kväller.

Mannen kom hem vid åttatiden och Maximilian sken upp som en sol när han kom hem. Även idag saknade han sin pappa :)

Blev middag, lasagne. Och efter maten så var det läggdags för Maximilian som var mer än övertrött, men vägrade sova. Förstår verkligen inte varför han har så svårt att somna om kvällarna. DET tar verkligen på krafterna. Man tycker så himla synd om honom med när han bara skriker och skriker och inte kan sova :(

Men nu sover han iallafall, somnade i våran säng så blir väl att han sover där i natt med. Inget mig emot för jag tycker det är så mysigt att ha honom intill mig på nätterna men mannen sover sämre när han ligger brevid.


Nu är det iallafall snart läggdags, mannen stiger ju upp vif femtiden på morgonen nu när han börjar jobba åtta. Så segt. Vad jag och Maximilian ska göra i morgon får vi se. Blir kanske en sväng in till stan, måste ha galgor (en galge flera galgar, galgor?? vilket fult ord) ;) Men vi får se, ska det regna blir det inget centrum iallafall.

Av Debora Persson - 3 augusti 2010 21:16

Har tömt en massa bilder från mannens telefon så här kommer en hel del:


              


 Från Kristianstads dagarna

                   

Från Blekinge

               

Hos pappa i Kristianopel

   

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards