♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 16 mars 2014

Första fotbollsmatchen

Av Debora Persson - 16 mars 2014 10:49

Igår var Maximilian på sin första fotbollsmatch. Han åkte med sin stolta pappa och Oskar ner till Malmö för att se matchen mellan Malmö och Hammarby.

Hela förmiddagen sprang han runt här hemma i MFFhalsduk och gapade "HEJJA FOTBOLL!!", "HEJJA MALMÖ!" och"HATA HELSINGBORG!". Precis som sin far.

Det hade iallafall gått jättebra med Maximilian med sig på matchen. Det var väl lite oro innan om han skulle orka vara stilla så pass länge. Men det gjorde han tydligen.
 Surfplattan hade han med sig så han satt väl och spelade en stund med. Han hade varit inne i Mffbutiken och köpt sig en flagga som han vevat tillräckligt med också. Snacka om nöjd kille. Han hade egentligen velat ha en skylt sa han men det fanns tydligen inte.

 


Vilmer blev hämtad av farfar för att tillbringa några timmar hos farmor och farfar. Jag och Ellion var hemma och jag hade tänkt att jag skulle få massor gjort när ingen annan var hemma. njae.. gick la sådär. Ellion tänkte i andra banor och jag gick runt och bar honom på armen i stort sett hela tiden. Jag plockade fram stora strumppåsen....Ett helt berg med strumpor som väntade på att bli ihopplockad och inlagd i garderoben. Hela 58 par strumpor hittade jag sammt ett gäng udda strumpor, en vante och ett tvättbart amningsinlägg. Det var liksom mitt lördagsnöje ;)

Vid 19.30 kom grabbarna hem igen och ingen var gladare än Vilmer. Han var tydligen trött på sin mamma eftersom han inte fick stöka ner och leva rövare så han tjatade om sin pappa hela kvällen till de kom hem och strax därpå kunde han lägga sig och sova. Maximilian kom inte i säng förrän efter 21. En trött och nöjd kille hade vi iallafall.

I morse innan han kommit ut ur sitt rum hörde jag honom sjunga "Heja fotboll" igen.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se