♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under juli 2009

Av Debora Persson - 21 juli 2009 19:22

Färdigjobbad för idag, hade lika gärna kunnat stanna resten av dagen för det var en skön dag att jobba. Även om ryggen värkte på mig som in i helvete så hade vi kul.

Nu återstår endast TVÅ arbetspass. Och det ska bli både skönt och trist att slippa jobbet faktiskt. Kommer klättra på väggarna av att bara sitta hemma hela dagarna.


Pratade med mamma och lillebror innan uppe i Umeå och dom hade överlevt resan upp dit..:)

Imorrn börjar David jobba igen efter semester så han får dumpa mamma och Algot redan tidigt för han börjar jobba 7.30 så mamma och lillen får sitta och vänta till 10 då deras buss på endast 4 timmar ska gå. 4 av 13 timmar i en buss. Fyfan säger jag bara stackarna. Tror dom kommer ångra att dom inte sen tog flyget hem istället...


Och Kalleponken ringde jag med. Frågade vad han önskar sig på sin 18årsdag, och han önskar sig en iller!

Visst hade jag kunnat köpa en iller till honom, men dom är pissdyra och så hade jag varit tvungen att köp en till mig själv med för hade med lätt kunnat ha en sådan. Dom liknar ju en blandning mellan en råtta och en katt och så ser kroppen ut som en fläskfilé visserligen men dom är söta ändå.

Så, en iller får inte pojken, så får se vad jag ska hitta på åt honom istället.

Han och Karin ska ju firas på söndag.


Av Debora Persson - 21 juli 2009 12:47

Lagom uttråkad just nu. Har inget att göra, ska åka till jobbet om 40 minuter ungefär.

Ska se om jag hittar något kul att äta innan jag åker eftersom jag inte har någon rast idag heller.


Sally kom hem med ett sår innan, ser ut som om halva trampdynan är borta på ena tassen, slår vad om att det är den där tjockeKatten som bor i det andra huset under Fanny som hoppat på min bebis. Fetekatten var här och sprang innan, sprang kan man inte direkt säga, han rullade fram väldigt väldigt sakta här utanför.



Av Debora Persson - 21 juli 2009 09:42

Idag är det fint väder, och det är skönt det. Kanske får det lugnt på jobbet idag då.

Fast det skulle ju bli regn nu i veckan.

Och nästa vecka, när lillen kommer och vi ska till Tosselilla så får hoppas att vädret kan ändra på sig. Vill ju ha en solig vecka när han är här!


Idag blir det jobb då ja. 14-18.30, en skön tid.


Kom även fram till igår att Fia snart kommer och hälsar på mig och det ska bli så roligt:) Kan behöva lite sällskap nu när jag ska gå hemma och mannen min som inte kommer ha semester länge till så det kan bli kul:)


Av Debora Persson - 20 juli 2009 18:39

Tiden går snabbt när man är ledig. Hur har klockan kunnat bli så mycket redan?

Hoppas att tiden går snabbt nu sista 73 dagarna som är kvar tills den lille kommer. För av dessa dagarna har ju bara tre dagar att jobba och det är inte många timmar på de dagarna.

För snart kommer han till oss:):)


Regnet har dessutom kommit. Och åskar gör det med. Min man ska snart titta på fotbollen så tvn kommer vara okuperad nästan hela kvällen.

Själv ska jag med antagligen titta en del på fotbollen eftersom jag kan knappt röra mig. Har så förbannat ont i ryggen. Det får man leva med.


Pratade med lillebror innan, dom var nästan uppe i Umeå då så nu ska dom nog vara framme. Dom hade stannt inom Ikea på vägen eftersom storebror skulle köpa bord och Ikea har dom tydligen inte dör uppe så dom fick ta det i Sundsvall.

Men det verkar som om det hade gått bra för dom även om man hörde i bakgrunden att dominte alltid var överens om körningen. Vem kunde ana annat?







Av Debora Persson - 20 juli 2009 14:24

Ett par timmar på stan suger musten ur mig.
Skulle kunna somna nu om det skulle vara så.

Började på Mobilia, vatt tvungen att köpa ny bh och så blev det födelsedagspresent till Karin.

Bara två till som jag ska handla till innan vecka är slut. 

Försäkringskassan nästa. Tog sin tid kan man säga, dom har ju inte brottom direkt där. Så satas med folk och skrikiga ungar.

Efter det vatt jag hungrig och det fick bli thai inne i stan innan det fick bli hemfärd.


Av Debora Persson - 20 juli 2009 07:51

Av Debora Persson - 20 juli 2009 07:32

Efter denna helgen av arbete är det underbart att vara ledig. Även om jag varit uppe en timme nu. Vaknade vid fyra med någongång.

Men så är det, får sova under dagen istället. Så tråkigt att jag inte kan få sova ut ett par timmar till någongång.

Igår som sagt så somnade jag på soffan med dessutom. Gick snabbt för så fort jag la ner datorn somnade jag.

Vaknade lagom när filmen var slut och mannen sa " det var en bra film" Jovisst.

Tror tillochmed att han frågade om jag sov och att jag svarade att det gjorde jag inte utan jag väntade på att Sally skulle komma hemm bara. Men inte säker, annars måste jag drömt det.


Idag blir det då som sagt försäkringskassan och sen en snabbis in till H&M och vila resten av dagen, eller det blir det inte för jag kommer väl städa en del med. 

Har min man tur så kommer hans kompisar ner till Malmö och så ska dom åka och titta på fotboll, annars får han väl titta på den hemma på tvn, inte lika kul för honom då kanske..


Av Debora Persson - 19 juli 2009 22:26

Det är krigsfilm på vår tv. Det gillar jag inte alls och därför blir jag otroligt rastlös. Filmen varar ju en och en halv timme till vilket slutar med att om en kvart kommer jag ha somnat på soffan. God natt.

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards