♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under april 2012

Av Debora Persson - 17 april 2012 07:56

Vad hände!??!

Här vaknar man upp och det toksnöar ute!

Igår var det så bra och varmt väder ute så vi hade inte ens jacka på oss och nu det här!?

Vad är det för fel på vädergudarna egentligen? Maximilian sa när han vaknade att han skulle åka skidor till dagis...


      

Av Debora Persson - 16 april 2012 21:39

Igår efter gympan begav vi oss till barnens farmor och farfar. Vädret var perfekt och Maximilian hade mycket spring i benen fortfarande efter gympan. Vi var ute och lekte på lekplatsen och i trädgården. Vid fem gick de stora karlarna in för att glo på fotboll medans vi andra fortsatte att vara ute.

Efter en stund beger sig Maximilian bort mot lekplatsen igen, ser att han vinkar till någon men ser inte vem så går efter honom. Det var ju Fia, Henke och Hugo som var på lekplatsen så Maximilian var kalasglad över att få leka med Fia igen. Nu var det ju ett litet tag sedan Maximilian träffade henne och pojkarna med.

Vid halvlek på fotbollen begav vi oss hemåt igen med två små trötta små barn.


                         

Av Debora Persson - 16 april 2012 21:28

Min älskade lilla lilleprins!

 

Av Debora Persson - 16 april 2012 20:07

 

Igår var det söndag och tid för Maximilians gympa. Näst sista passet innan gymnastikuppvisningen.

Det var fint väder ute så jag och Maximilian lämnade pappan och lillebrodern hemma så tog vi på oss och gick bort till gympan.

Som vanligt hade Maximilian skitroligt. Han älskar verkligen att vara på gyMpan och springa av sig.


     

Av Debora Persson - 16 april 2012 19:53

I lördag kväll var det jag och sonen som regerade i tvättstugan. Jag fick massor av hjälp och underhållning av min lilla älskling. Sånt gör det roligare att tvätta! ♥


 


             

Av Debora Persson - 15 april 2012 08:18

God morgon söndag! Fast jag gärna hade sovit lite till så gör det inte så mycket. Det är söndag och fint väder ute, vi får hoppas det håller i sig hela dagen! Om en stund så ska jag och Maximilian iväg på gympa igen. Förr aveckan var det ingen gympa då det var lov och veckan innan var vi i Malmö(?) så det har inte varit gympa för Maximilian på ett bra tag nu. Gissar att han ser fram emot det!! ♥

Av Debora Persson - 14 april 2012 08:55

Igår var en jobbig dag och kväll, jag ville nästan skänka bort mina små älsklingar till frälsningsarmén men jag älskar dom alldeles för mycket för det.

Vi glömmer iställer gårdagen och ser hellre fram emot denna dagen!

Visserligen hade jag tänkt mig lite lite sovmorgon idag men jag ska aldrig tänka tanken mer. 04:30 väckte en pigg och glad Vilmer mig. Han hade inte en endaste tanke på att fortsätta sova. Så som han skrek igår trodde jag han behövde sova hela natten för att ta igen sig men halv fem ville han leka. Han pratade och var väldigt glad.

Kände att vi kunde lika gärna stiga upp för jag var nu också pigg men när klockan var 05:10 somnade plötsligt lillkillen och där låg jag spikvaken. Kunde bjudit in tidningsbudet på kaffe för jag hörde när tidningen kom 05:15 men avstod från det. Lyckades somna om en stund senare och sen vaknade vi allihopa runt 08.00-tiden Då var Vilmer åter igen skitglad och pratade på för fulla muggar. Max vaknade och var glad han med så han kom in till oss och det blev morgonmys innan vi steg upp.


Nu är vi uppe och har tryckt i oss frukost. Det är trist väder ute så det kommerbli en innedag idag. En lördagsmysdag.

Av Debora Persson - 13 april 2012 21:15

... jo jag tackar jag.


Vilken dag det har varit idag.

Dagen började med att barnen vaknade lite tidigare än vad jag hade tänkt mig. Maximilian kom in och hoppade i sängen så det var bara till å stiga upp.

Jag gillar inte att gnälla på mina barn men idag har de varit gnälliga nått så fantastiskt mycket.♥

På eftermiddagen skulle vi iväg och hade därför tänkt att hinna städa innan dess men jag har inte gjort annat än att springa efter det ena barnet efter det andra.

Värst har det varit när Vilmer gnällt och jag försökt mata honom och Maximilian skrikit på mig inne i sitt rum och inte slutat skrika förrän jag kommit in till honom. Då har ju Vilmer börjat skrika och sen tar det en kvart att få honom lugn och uinder den tiden har Maximilian tröttnat och skriker på mig igen.

Vilmer behöver dessutom extra mycket lugn och ro när han ska äta annars äter han inte och börjar bara tjaffsa istället. Det är svårt att ge honom lugn och ro när han ska äta min lilla gubbe.

På eftermiddagen kom barnens farfar och hämtade oss, vi körde iväg och lämnade Maximilian hos sin farmor och sen åkte vi iväg till Vilmers akupunktur. I väntrummet satte han igång och skrika nått så fruktansvärt. Tillslut fick vi komma in och han fick sina nålar. Nålarna kände han som vanligt inte av men han skrek som en stucken gris ändå. Jag hörde inte vad bm sa till mig men vi fick två nya tider. Det behövdes tydligen fler besök. Jag trodde detta skulle vara sista gången men kanske lika bra att köra på några till ifall.

Hem och hämta Maximilian hos farmor och sen hem.

Lillasyster K och lillebror Algot skulle egentligen komma till oss ikväll och mysa. Tacosmiddag och övernattning. Nu blev K sjuk och det blev inget besök.

Jag och Maximilian fick sitta och äta tacos själva. Eller jag iallafall, jag och tramsnisse som tyckte det var roligare att leka med maten.

Jag hade aldrig klarat av att vara ensamstående till två ungar kan jag tala om för er. Man blir ju sönderstressad. Särskillt när barnen är på tråkigt humör. Man känner sig rätt så kass när man ska hinna med hemmet, man ska laga mat samtidigt som man ska försöka underhålla två barn. Idag har det inte varit lätt. Men vi klarade det!! Fast ena barnet fick vänta lite längre än det andra och tvärtom.

Nu är iallafall kvällen kommen, tyvärr blev det ju inte så mycket tacosmys för mig och lillhjärtat men nu sitter han inne på sitt rum och myser själv med Mamma Mu och förhoppningsvis ligger han i sin säng och håller på att somna. Vilmer han sover han med ibland. Så fort jag lägger ner honom vaknar han och gallskriker. I morgon kommer karln hem igen och då blir det lättare igen.

Jag har egentligen massor med bilder och videoklipp att lägga in men just nu tillåter inte mina barn det så det kommer imorgon. Nu ska jag ta hand om Vilmer igen.

Han har dessutom varit mer skriikig ikväll än på länge. Det är väl nålarna som gör det med eftersom det kan bli värre på kvällen när de fått nålar. Han har definitivt ont i magen igen ikväll!!

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards