♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under december 2009

Av Debora Persson - 29 december 2009 23:17

Både jag och Maximilian är helt slut nu. Han har skrikit konstant sen i förmiddags. Stackars min lilla Maxon. Det värsta var ju att jag senare kom på att barnakuten stängde ju klockan 21 så blev ingen nattamat till honom. Vi får åka till apoteket imorrnbittit istället.

Min kära pojkvän är hemma med oss imorrn. Han har bytt dag mot en dag nästa vecka eller vad det var.

När mannen kom hem från jobbet nu vid 23 somnade Maximilian hos honom direkt. Han har nog saknat sin pappa. Eller tröttnat på sin mamma;)


Nu blir det läggdags.

Av Debora Persson - 29 december 2009 19:32

Hon ringde innan från bvc men var inte alls till någon hjälp.

Hon sa att hon inte kunde göra något. Och han hade skrikit hela förmiddagen och även när vi pratade i telefon men det hjälpte tydligen inte.

Så många gånger jag varit nära att ge upp allt idag.

Men sen så ringde jag sedan sjukhuset, barnmottagningens tidbokning och sa att jag ville byta tid.

De sa till mig att ringa ett annat nummer.

Där var det svarare men man kunde boka så att dom ringde upp mig. 17.30 ringde dom mig och jag sa att jag ville komma in innan den 20e. Hon sa till mig att ringa till barnmottagningens tidbokning. För jag hade ringt barnakuten.

Men när jag sa att dom bett mig ringa detta nummer fick dom ge sig.

Hon skulle försöka hitta en tidigare tid och sen ringa upp mig igen.

Efter en stund ringde hon tillbaka och sa att dom hade lite mjölkfri mat till honom vi kunde få som räcker ikväll för hon kunde inte ändra min tid.

Så nu kunde vi åka in och hämta lite mat och sen åka till apoteket imorrn och köpa mjölkfri mat (kostar 199 kr, 400 g!) Och så bokade hon in så de ringer mig imorrnbitti och ändrar min tid då. Hon sa att blir han bättre av det så får vi det på recept och då blir det billigare.

Nu får vi dock vänta till 23 när mannen kommer hem från sitt jobb att åka in och hämta den maten..

Men får hoppas han blir bättre av denna maten nu då så han slipper ha ont i sin lilla mage!


Min lilla fina gullebulleälsklingshjärta.

 

Bvc

Av Debora Persson - 29 december 2009 14:07

Jag ringde bvc innan. Tänkte prata in på telefonsvararen och hade jag tur så skulle hon ringa upp idag för nu hade min lilla Maxon skrikit och haft ont i magen en bra jäkla stund stackarn.

Därför blev det så snopet när dom svarade i andra änden.

Fel sköterska dock. Vår sköterska var ledig idag så pratade med henne istället.

Jag sa att vi inte ville vänta till den 20e januari med att komma in till sjukhuset eftersom han hade så ont i magen och det förstod hon, men hon skulle be någon annan där borta att ringa upp mig istället.

När vetetusan men snart hoppas jag för då kanske dom kan hjälpa till  med att få en snabbare tid till det..

Nu har precis min son somnat, helt utslagen tvärs över mina ben och jag vet inte om jag vågar flytta på honom..



 

bilden är från igår..

Av Debora Persson - 29 december 2009 11:49

Idag är vi lite sjuka. Både jag och Maximilian (mest Maximilian) är förkylda. Stackarn kan knappt andas ju. Lite näsdroppar och alvedon till honom så blir det nog lite bättre.

Skulle ringt bvc i morse men så kom jag på att hon har telefontid imorrnbitti så väntar tills dess lika gärna.

Massor jag måste göra idag känns det som. Så lika bra att börja sätta igång.


Granen ska ner nu iallafall för den har varit för populär. Sen Sally flyttat har Elsa och Gösta tvingats bli kompisar. Och nu tävlar dom om allt för Sally är inte här och bestämmer längre.

Häromdan var det någon som vält granen tillochmed. Men mest tävlar dom om vem som kan käka upp flest julgranskulor. TVÅ stycken är det kvar i granen nu och glittret hänger halvvägs på golvet.


 


Av Debora Persson - 28 december 2009 20:06

Staden tog längre tid än vi räknat med idag. Vi tog därför inte med oss mat till Maximiilian så när han sedan vaknade så vvar han dunderhungrig. Fick springa in i affären och köpa en nappflaska (rosa, det var den enda färg som fanns kvar:/) och enportionsmat. Tur det finns nödlösningar! Efteer att ha ätit lite så somnade min lilla gullebulle.

Gjorde inget att det tog längre tid än vad vi räknat med heller för vi hade ändå bara suttit och gjort inte alls mycket i vilket fall.


Nu har även jag fått mat i magen så nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen.


Förresten var min fina mamma i BLT idag om ni hade missat det:) Antagligen på de sidorna ingen läser. (Olofströmsidorna) Själv läste jag det på nätet.

Av Debora Persson - 28 december 2009 10:27

Jag gillar nötter, men bara dom som går att äta. Men nötterna på sjukhuset som jag ringde nyss gillar jag inte. De hade precis skickat en remiss till oss och satt en tid till oss den 20 januari.

Jag sa till tanten att vi ville komma in tidigare för han har problem med sin mage och de på bvc sa att dom skulle höra av sig omgående. Så länge ville vi inte vänta! Har ändå väntat tillräckligt känns det som.

Hon svarade bara att det var sjuksköterskan som bedömde och satte tiden och hon kommer inte tillbaka förrän den 5 januari och att jag isf skulle ringa när hon var tillbaka eller ringa nått annat nummer hon sa.

Fan, då kan man ju lika gärna åka in till barnakuten och få hjälp tidigare?! Även om det inte är akut så kan man ändå tycka det de stunder han har ont stackarn!?


 

Av Debora Persson - 28 december 2009 09:24

Gomorrn.

Idag känns det som om vi har en del att göra.

Mannen ska snart dra till sitt jobb och kommer hem vid 23 idag. Om inte tåget är sent som vanligt.

Jag, Maximilian, Karin och kanske Julia ska in till stan sedan. Är det okej väder och det inte regnar eller faller något annat från himlen går vi in dit. Annars får det bli bussen. Vi ska till systemet innan det invarderas med fullt av folk igen lagom till nyår.. Och Karin ska hämta sin mobil som varit på lagning allt för länge.

Ska även ringa sjukhuset för Maximilian idag med för dom har ju inte skickat till oss och nu är hann inte alls bra i sin lilla mage heller..Inget att skriva om så här vid frukosttid direkt..

Men det var ju ändå två veckor sedan vi var på bvc med det och dom skickade till sjukan att dom skulle höra av sin omgående till mig. O det har dom ju inte gjort..



 


Av Debora Persson - 27 december 2009 22:05

Känns inte alls som det är söndag idag.

Vi började iallafall dagen med att plocka upp Karin och så drog vi till OnOff för att byta kolsyrepatron till sodastramen och så var det dags att köpa nya flaskor till den med för dom hade visst gått ut för länge sedan.

Sen till en annan affär för att köpa färgat papper och saker till det för jag ska skriva inbjudningskort till dopet snart, men eftersom Göte sköter kontakten så måste jag ta ett snack med honom om tider och allt det där... Är ju snart bara en månad kvar!!

Sen har vi varit på besök hos Karin och Sally med. Julia var där och hälsade på med. Lite fika innan vi bagav oss. Nu blir det snart film, Beck tror jag allt bestämt och pussa på min lilla bebis. :)

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards